Laden...

Duurzaamheid

Duurzaamheid en het produceren van eerlijke producten vinden we belangrijk. Wij zijn al meer dan 35 jaar een familiebedrijf en zien het als toegevoegde waarde om Nederlandse producten te maken. Hout is een puur en goudeerlijk product, wat wij met veel passie voor het oude ambachtsvak vervaardigen tot mooie producten, zodat u er volop van kunt genieten. Wij werken graag samen met lokale ondernemers en onze producten worden gemaakt van lokaal Hollands Hout. Hout uit de bossen van Staatsbosbeheer.

Hout is een van de meest milieuvriendelijke materialen ter wereld. Bomen nemen CO2 op, die ook na het oogsten en verwerken in het hout blijft vastgelegd. Hollands Hout komt bovendien van dichtbij, dat scheelt kilometers en dus fossiele CO2-uitstoot.

INHOUT-boomstam-planken

Antieke meubelen die emotionele waarde hebben kunnen wij voor u restaureren met behoud van het eigen karakter van het meubel.

Restauratoren Nederland

Restauratoren Nederland  is de representatieve belangenvereniging voor alle deskundigen op het gebied van conservering en restauratie van materieel erfgoed. Alle leden streven naar de beste kwaliteit voor zowel de publieke als de particuliere sector. De leden werken binnen de vele sectoren, voor zeer uiteenlopende instellingen en voor een grote verscheidenheid aan particulieren die het erfgoed een warm hart toe dragen, duurzaam bewaren en met veel plezier gebruiken. De leden behoren tot uiteenlopende disciplines, terwijl ze verschillende specialisaties beheersen. Met elkaar vormen ze het hart van de deskundige erfgoedzorg. Restauratoren Nederland hanteert Ethische Richtlijnen met algemene beginselen inzake de professionaliteit van alle leden. Aan de leden van Restauratoren Nederland wordt gevraagd de Ethische Richtlijnen te lezen en te accepteren. Kijk voor meer informatie op: www.restauratoren.nl

bike

Art Restorers Association Nederland

A.R.A. Nederland is een vereniging van vaklieden die door opleiding of ervaring het vak goed verstaan en zich houden aan de criteria voor een gewetensvolle beroepsuitoefening. Alle gecertificeerde leden werken volgens de Ethische Code van A.R.A. Zij gaan zorgvuldig om met ieder object en dragen de verantwoordelijkheid om goed werk af te leveren. Een verantwoordelijkheid die zowel geldt tegenover de eigenaar van het kunstvoorwerp als tegenover de collegea van de vereniging. Hierbij speelt de culturele en/of financiƫle waarde van het object geen doorslaggevende rol. Kijk voor meer informatie op: www.aranederland.nl

bike