Laden...

Meubelreparatie

Heeft u een beschadiging aan uw tafel of kast, door krassen, een lichte waterplek, brandschade, verkleuring of het loslaten van een houtverbinding bent u bij INHOUT aan het juiste adres voor meubelreparaties. Met de juiste specialistische reparatiemiddelen worden de meubels door ons gerepareerd.

Door een tafel of kast compleet te schuren en opnieuw te lakken of in de olie te zetten is uw tafel weer als nieuw. Dit geldt voor ieder meubelstuk zoals een eettafel, salontafel, dressoir of kast.

Ook voor een beschadiging aan een stoel door een breuk aan de stoelpoot of rugleuning kunt u bij INHOUT terecht. De stoel wordt gedeeltelijk gedemonteerd, waarna met houtlijm de verbindingen opnieuw in elkaar worden gezet. Eventueel worden er nieuwe onderdelen passend bij de stoel gemaakt. Daarmee heeft uw stoel weer de oorspronkelijke stevigheid.

Door uw beschadigde meubel te laten repareren heeft u weer jarenlang plezier van uw eigen meubel en hoeft het meubel niet vervangen te worden.

Onze showroom en werkplaats bevinden zich in Rolde, nabij Assen en Groningen. Wij werken met name in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Wilt u een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier volledig in. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte.

bike

INHOUT, uw specialist in meubelreparatie

Prijzen

Tafelreparatie

Schuren en afwerking in lak of olie

Salontafelblad vanaf € 325,-

Eetkamertafelblad vanaf € 425,-


Verlengen van een tafelblad

Vanaf € 350,-


Vergroten / verkleinen door aanpassing onderstel

Salontafel vanaf € 275,- 

Eetkamertafel vanaf € 375,- 

Stoelreparatie

Herstellen van verbindingen

Vanaf € 95,-


Verhogen/ Verlagen van een stoel

Vanaf € 95,-

Kastreparatie

Bijwerken van droogte scheuren en bijkleuren

Vanaf € 775,-


Vervangen van scharnieren

Vanaf € 95,-


Complete reparatie van oude / antieke kast

Vanaf € 1.500,-

Wilt u uw meubel laten repareren? Bel (0592) 24 32 39 of mail ons