Laden...

Maatwerk

Naast reparaties van meubelen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Zoekt u een meubel op maat en stelt u hoge eisen aan de kwaliteit? Wij maken nieuwe meubelen van verschillende houtsoorten zoals eiken, beuken, esdoorn, essen, iepen, kersen, noten, grenen en op aanvraag andere houtsoorten.

U kunt bij ons terecht voor wandkasten, boekenkasten, kledingkasten, dressoirs, audiomeubels, tv- meubels, grote stamtafels, eettafels, schuifdeurkasten, winkel- en kantoorinrichting. Alles op maat en precies zoals u het wilt.

Door zelf de materialen en kleuren te kiezen krijgt u echt een meubel naar wens en zijn onze meubels altijd passend en in stijl met de rest van uw huis of interieur. Ook zijn er bijzondere ontwerpen mogelijk van diverse soorten plaatmateriaal, die wij in elke gewenste kleur behandelen in onze eigen spuiterij. Voor onze meubelmakers geldt maatwerk als de standaard.

U bent van harte welkom bij ons in de showroom in Rolde (nabij Assen). Laat u inspireren om uw persoonlijke meubel naar uw eigen wensen te laten maken. Heeft u een vraag of ontwerp, stuur uw aanvraag met foto via het aanvraagformulier, voor een offerte op maat. Neem bij vragen gerust contact met ons op, het team van INHOUT adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw meubel!

Laat ook uw eigen meubel maken!