Laden...

Wie zijn wij

In 1983 zijn Johan & Annelies Boersma de Ambachtelijke Meubelmakerij in Rolde begonnen. De passie en het ambacht van het vak zijn overgevloeid van vader op zonen. Inmiddels is INHOUT uitgegroeid tot een creatief en dynamisch familiebedrijf.

Ons doel? Mooie producten maken, op een eerlijke en duurzame manier vervaardigd, waar u volop van kunt genieten. Wij restaureren, repareren en maken onze meubels in ons familiebedrijf in Rolde, waar we erg trots op zijn.

De opdrachten die INHOUT krijgt zijn divers. Deze opdrachten variëren van het maken van complete interieurs of losse meubels, tot het repareren van bestaande meubels en restaureren van antiek. Ook voor het restaureren van oude panden kunt u bij ons terecht. Verschillende monumentale panden hebben wij voorzien van nieuwe deuren en inbouwkasten.

Bij INHOUT nemen we graag de tijd om er achter te komen wat u als klant voor ogen heeft. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. U bent altijd welkom om een kijkje in de werkplaats te nemen. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe het maken van een meubel in zijn werk gaat, van boomstam tot meubel. Alle stappen in het proces worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

bike
bike
bike
bike
bike
bike
 

INHOUT is een dynamisch familiebedrijf dat wordt gevormd door een enthousiast team van ervaren vakmensen

Hoe wij werken

bike

1. Contact - persoonlijk contact via de telefoon of email - inventarisatie van de schade aan het meubel en uw wensen mbt de restauratie of reparatie

2. Schadetaxatie - In opdracht van u kunnen wij een schatting maken van de kosten voor het herstel van de schade en dit vastleggen in een schadetaxatie. Een schadetaxatie maken kost standaard  €50,-. De taxatie bevat een beschrijving van het meubel met daarbij de kosten voor de herstelwerkzaamheden.

3. Voorbereiding - zodra wij uw akkoord hebben kunnen wij starten met de restauratie of reparatie van uw meubel - indien u in onze regio woont, kunnen wij tafels en kasten ophalen voor reparatie - stoelen kunnen wij niet ophalen, deze moet u zelf bij ons langs brengen

4. Antiek restauratie en Meubel reparatie - wij repareren alle meubels in onze eigen werkplaats - vakmensen

5. Opnieuw jarenlang genieten van uw meubel - wij bezorgen het meubel weer bij uw thuis, met ons eigen transport - u kunt weer jarenlang genieten van uw herstelde meubel