Laden...

Kastreparatie

Uw kast hoeft u niet te vervangen! Voor een beschadiging aan uw kast, bijvoorbeeld scheuren door droogte, een lichte waterplek, brandschade of verkleuring bent u bij Tafelreparatie van INHOUT op het juiste adres. Met de juiste specialistische reparatiemiddelen wordt de kast door ons gerepareerd.

Door uw kast compleet te schuren en opnieuw in de lak of olie te zetten is uw kast weer als nieuw. Dit geldt voor ieder meubelstuk zoals uw boekenkast of dressoir. Wij garanderen het beste resultaat voor uw meubelstuk. Door uw beschadigde kast te laten repareren of aan te passen heeft u weer jarenlang plezier van uw eigen meubel!

Verhuisschade, waterschade, brandschade en WA schade kunt u verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. In opdracht van u kunnen wij een schatting maken van de kosten voor het herstel van de schade en dit vastleggen in een schadetaxatie. Een schadetaxatie maken kost standaard  €50,-. De taxatie bevat een beschrijving van het meubel met daarbij de kosten voor de herstelwerkzaamheden. Als de verzekeringsmaatschappij akkoord gaat ontvangt u de kosten van de schadetaxatie via de verzekering terug. Het herstel van de schade kunnen wij vervolgens in onze eigen werkplaats uitvoeren.

Wilt u uw meubel laten repareren? Bel (0592) 24 32 39 of mail ons