Laden...

Tafelreparatie

Voor een beschadiging van uw tafel, bijvoorbeeld krassen, een lichte waterplek, brandschade, verkleuring of het loslaten van een houtverbinding bent u bij Tafelreparatie van INHOUT op het juiste adres. Met de juiste specialistische reparatiemiddelen worden de eetkamer of salontafel door ons gerepareerd.

Door uw tafel compleet te schuren en opnieuw in de lak of olie te zetten is uw tafel weer als nieuw. Dit geldt voor ieder meubelstuk zoals uw boekenkast, dressoir, eet,- of bijzettafel. Wij garanderen het beste resultaat voor uw meubelstuk.

Uw tafel vergroten door verlenging of verbreding? Bij ons is dat mogelijk! U hoeft niet direct een nieuwe tafel aan te schaffen, maar kan uw eigen tafel behouden. Uw tafel wordt compleet geschuurd en weer afgewerkt zodat het verlengstuk een geheel vormt met uw tafel. Afhankelijk van de aanpassing en tafelconstructie zal het onderstel aangepast worden. Naast het maken van een vast verlengstuk is een afneembaar verlengstuk ook mogelijk.

Door uw beschadigde tafel te laten repareren of aan te passen heeft u weer jarenlang plezier van uw eigen meubel! Uw meubel hoeft u niet te vervangen!

Verhuisschade, waterschade, brandschade en WA schade kunt u verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. In opdracht van u kunnen wij een schatting maken van de kosten voor het herstel van de schade en dit vastleggen in een schadetaxatie. Een schadetaxatie maken kost standaard  €50,-. De taxatie bevat een beschrijving van het meubel met daarbij de kosten voor de herstelwerkzaamheden. Als de verzekeringsmaatschappij akkoord gaat ontvangt u de kosten van de schadetaxatie via de verzekering terug. Het herstel van de schade kunnen wij vervolgens in onze eigen werkplaats uitvoeren.

Wilt u uw meubel laten repareren? Bel (0592) 24 32 39 of mail ons